Fysiotherapie

Algemeen of specialist
Paramedisch centrum Schuilenburg is de expert in houding en beweging. Je krijgt altijd zorg op maat. Passend bij jouw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat je wil bereiken.

Mobiel & vitaal
We zien dagelijks mensen met blessures, RSI-klachten of pijnklachten in bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.

We behandelen ook mensen die vanwege een (chronische) aandoening onder medische begeleiding beweegzorg nodig hebben. Dat is belangrijk voor jouw gezondheid èn om mobiel te blijven. Maar u kunt ook bij ons terecht voor revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om de conditie te verbeteren en daardoor sneller te herstellen. Fysiotherapie zorgt ervoor dat u sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan (blijven) bewegen.

Algemeen of gespecialiseerde fysiotherapeut?
Voor de meeste klachten kunt u naar de algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij de fysiotherapeut terecht.