FysioFitness

Wilt u eigenlijk al langer meer bewegen, maar weet u niet waar u moet starten? Of wilt u meer bewegen met een chronische aandoening, zoals Parkinson, COPD, of bent u net geopereerd aan knie, heup of schouder? Dan kunnen wij u daarbij helpen!

Iedereen weet dat extra bewegen nodig is als uw lichaam, door werk of andere omstandigheden, te weinig beweging krijgt. Fitness is dan een ideale bewegings-mogelijkheid.
De fitness oefeningen zijn voor ieder niveau in te stellen. Daarom is fitness één van de minst blessure gevoelige sporten.

Wij bieden fitness in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Er is altijd een deskundig persoon aanwezig om u te helpen.

Voordat u begint nemen we een uitgebreide intake af. Ter sprake komen dan eerdere sportervaringen. We maken ook een uitgebreid gezondheidsprofiel, zodat we het oefenschema optimaal voor u kunnen samenstellen. Tijdens de intake zullen we ook verschillende metingen doen, o.a. gewicht, lengte, vetpercentage en zuurstofverzadiging van het bloed. Iedere drie maanden herhalen we deze metingen, zodat uw vooruitgang inzichtelijk wordt.